Spausdami registruotis arba prisijungti, Jūs patvirtinate, kad esate bent 14 metų amžiaus, ir kad susipažinote su informacija apie Jūsų duomenų tvarkymą, kuri yra pateikiama čia, ir ši informacija Jums yra priimtina.
Mėsos kiekis, kurį mėsmalė gali sumalti per vieną minutę.
Diskelių skaičius
Atbulinė eiga
Reversas (atbulinė eiga) naudojamas išvalyti mėsmalę nuo sausgyslių nestabdant malimo proceso, taip apsaugant mėsmalės variklį nuo perkaitimo.
Mėsmalė pasuka sraigtą, malantį mėsą, į priešingą pusę – taip pro produktų padavimo angą išstumiamos sausgyslės ir kiti likučiai.
Antgalių skaičius
Yra nemažai skirtingų mėsmalės antgalių: smulkinimui, mėsos maltinukams gaminti, dešroms ir "Kebbe" ruošti, malimo sieteliai su skirtingo diametro skylutėmis ir peiliai.